Welkom op de website van ZieZo Huiswerkbegeleiding Assen

ZieZo Huiswerkbegeleiding Assen is een huiswerk- en studiebegeleidingsorganisatie in de wijk Peelo gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs & het MBO.

Veel jongeren vinden het moeilijk om structuur aan te brengen in hun (school)activiteiten. Het zelf leren plannen en discipline opbrengen blijkt voor veel jongeren een lastige opgave. Concentratie, motivatie, regelmaat en effectieve benutting van de tijd spelen hierbij een grote rol.

Het leren leren is voor veel kinderen een proces waarin zij begeleid kunnen worden. ZieZo huiswerkbegeleiding Assen werkt samen met de leerlingen en ouders aan het vormgeven van een goed leerproces. De jongere kan op deze manier zelfstandiger en efficiënter zijn schoolperiode doorlopen.

Huiswerkbegeleiding biedt hierbij de uitkomst!

Daarnaast is het mogelijk om rekenlessen te volgen bij ZieZo om je voor te bereiden op  de Cito’s & het Centraal Examen!

Ook het volgen van de Ik Leer Leren training kan bij ZieZo huiswerkbegeleiding. Lees hier meer over de groepstraining en hoe je het nieuwe schooljaar goed kan starten.

 

Lees verder over de huiswerkbegeleiding of schrijf je direct in.