Vanaf 16 februari zal ik, Glenda Nijland iedere donderdag van 11.00 tot 14.00 uur te vinden zijn in de spreekkamer van het “Markehuus” Het Buurthuis van Peelo in Assen.”

Als relatie- en spiritueel coach wil ik graag hulp verlenen aan mensen die behoefte hebben aan hulp in de breedste zin van het woord. ‘Word weer gelukkig in de relatie met je zelf en de ander’.

Om de drempel zo laag mogelijk te houden is het mogelijk om zonder afspraak bij mij binnen te lopen. Ik werk op basis van een vrije gift om hulp voor mensen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Ik ben ervaringsdeskundige in ADHD en kan veel inzichten geven aan mensen die gepest worden en/of mensen die problemen hebben met een slecht zelfbeeld. Denk aan je dom, minder, lelijk of slecht voelen.

Door mijn spirituele inzichten die ik rond mijn 35e levensjaar herontdekte, heb ik geen informatie nodig uit het verleden om mensen te helpen. Ik leer mensen de antwoorden van hun vragen in en om zich heen waar te nemen. Wanneer je deze manier van kijken onder de knie hebt.Heb je mij niet meer nodig.

Ken of ben jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Kom gerust bij mij langs in de spreekkamer. Kinderen onder de 12 jaar alleen onder begeleiding.

‘Zelfliefde is hulp willen ontvangen om het daarna weer te kunnen doorgeven’.

Tot gauw, liefs Glenda