Hunted in Peelo voor 14 – 18 jarigen

Op 21 juli wordt de Asser wijk Peelo het decor voor het spel ‘Hunted’. De jongeren zijn op de vlucht. De politie haalt alles uit de kast om de jongeren te ‘pakken’.

BEN JE TUSSEN DE 14 EN 18 JAAR EN WIL JE MEEDOEN? GEEF JE DAN SNEL OP VIA DE MAIL BIJ DAVE LOMAN (d.loman@vaartwelzijn.nl)

Ze spelen Hunted, naar het populaire tv-programma waarin mensen uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. Naast dat het een uitdagend en spannend spel is, heeft het als doel jongeren en de politie op een positieve manier met elkaar te verbinden.

De jongeren ontvangen een wit pak en een stempelkaart voorzien van keycord als deelnamebewijs. Na het startsein moeten zij het gebied in vluchten in de hoop zo lang mogelijk weg te blijven. Ze mogen zich alleen binnen het afgesproken gebied begeven en hebben een bepaalde tijd om niet gepakt te worden. In Peelo zijn op verschillende punten stempelposten gerealiseerd. Hier moeten de jongeren stempels halen. Redden zij dit binnen de tijd en zonder gepakt te worden, dan hebben ze gewonnen. Worden ze toch gepakt door de politie? Game over!”

Het spel wordt op 21 juli tussen 19:00 en 21:00 uur gespeeld in Peelo, start en finish bij het Markehuus aan de Scharmbarg 35.

Het evenement wordt georganiseerd door Vaart Welzijn, de politie en de gemeente.

 


Datum

21 juli 2023

Tijd

19:00 - 21:00

Aanmelden voor een activiteit? Stuur ons een bericht.